Om företaget

Vår affärsidé

Med vår långa erfarenhet och kompetens inom komposittillverkning vill vi hitta tillämpningar inom nya områden. Med miljön i fokus har identifierat områden där vi kan erbjuda attraktiva lösningar

Vår vision

Vi ska alltid söka nya lösningar på gamla problem. Med kvalitet och miljö som våra ledord vill vi vara med att utveckla nya metoder för att möta framtidens behov.

Kompetensområden

  • Mer än 50 års erfarenhet av industriell tillverkning av kompositer
  • Installation och driftsättning worldwide
  • Stor erfarenhet av service och internationell support
  • Robot och PLC programering
  • CAD och designkunskap

”Vi har alltid haft lätt att samarbeta kring framtagning av nya produkter eller varianter av befintliga produkter. Vi har fått mycket värdefulla tips och idéer vilket förbättrat slutresultatet”

Mats Andersson, Satmission

”Jag ser tillverkning av fiskvägar i komposit som en stor fördel jämfört med tidigare konstruktionsmaterial som varit betong och trä. Fördelen är möjligheten att anpassa fiskvägen till varje installationsområde, installationstiden blir kortare tack vare byggnationstekniken. Andra fördelar är att fiskvägen relativt lätt kan justeras med avseende på nivåsektioner, ingångsöppningens placering och bottenstrukturen inne i fiskvägen”

Stefan Stridsman, Länsstyrelsen i Norrbotten

”Composite Service, har ett stor kunnande inom komposittillverkning, snabb utvecklingsprocess av nya produkter, lätta att samarbeta med för att finna bra lösningar i slutlig produktionsmiljö.”

Hans Larsson, Swerea SICOMP

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan!

Translate »